Само сега допълнителни 15% отстъпка с код SEPTEMBER15 на единични бройки! Количествата са ограничени!

Докладът за модните тенденции за 2021/22 г.

STEFF YOTKA 20 юли 2021 г. Дори преди пандемията да разбие модната система, курортният сезон беше един от най -странните. Обхващащи месеци и естетика - бански и палта, често споделящи модния подиум - курортните колекции бяха уловът на много марки, включващи артикули, предназначени за продажба поради дългия срок на годност и пристигането през празниците. Курортните шоута 2022 продължават това объркано усещане за сезона, предлагайки разнообразен и непредсказуем набор от тенденции. В настоящия момент, несигурни за повторно появяване, но готови да се обличаме отново, малко моден хаос наистина се чувства в крачка. Но ще носите ли костюм от микромини, достоен за Шер Хоровиц и Жан Себерг или ще предпочетете скрито пончо от Габриела Хърст или Том Браун? Единственото нещо, за което всички дизайнери са съгласни, е, че комфортът няма да стигне никъде: Луксозните гамаши се появиха в Christian Dior, Burberry и др.

Everything Dressing

Дизайнерите (и техните стилисти) преминават от минимализма на спортните панталони към максимализма на това, да носят цял ​​гардероб наведнъж. Ризи над ризи над рокли, пуловери, завързани около кръста, и шалове до врата са облечени заедно, създавайки нов вид еклектичен, смел силует.

Image may contain: Clothing, Apparel, Coat, Human, Person, Pants, Nature, Outdoors, Rock, and Overcoat
Nina Ricci
Image may contain: Clothing, Apparel, Human, Person, Shoe, Footwear, Coat, and Sleeve
Coach 1941
Burberry

Luxury Leggings

За тези, които са се приспособили към комфорта на потта, но са готови за по -излъскан вид, курортният сезон обещава гамаши в богати цветове и графични шарки - и то много. Някои имат усещане за гмуркане, други са предназначени да отразяват нов спорт и лекота.

Christian Dior
Image may contain: Clothing, Sleeve, Apparel, Long Sleeve, Pants, Human, Person, and Helmet
Gregoire Avenel
Gucci
Image may contain: Costume, Clothing, Apparel, Sleeve, Pants, Long Sleeve, Human, Person, Footwear, Spandex, and Shoe
Burberry
Image may contain: Clothing, Apparel, Human, Person, Evening Dress, Gown, Robe, Fashion, Shoe, and Footwear
La DoubleJ
Lanvin
Max Mara