Жени

Деца

Дамско бельо

 

Какво предлага M&P Outlet:

Удоволствие е за нас да ви представим едно приятно кътче онлайн, където ще можете да обновите гардероба си с най-желаните марки на пазара у нас и в Европа - ex H&M, ex Mango, ex Guess, ex Аdidas и много други дамски и детски аутлет модели.

Само при нас ще намерите модели от "overstock" на елитни европейски марки.

M&P Outlet e шанс за най-добри покупки, подиум за елитни марки, възможност да зарадваш себе си или приятел, предизвикателство, устрем към модата... всичко това и още много!

Нашата мисия е да доставяме качествени маркови дрехи, които грижливо селектираме, за да могат те - нашите находки - да стигнат до своите нови притежатели, които са много различни, но винаги в търсене на своя стил.

Изпълнявайки нашата мисия, всъщност ставаме част от новата и така любима за нас тенденция за устойчиво развитие. Устойчиво развитие е начин на използване на природните ресурси, който цели да задоволи човешките нужди, като същевременно запазва естествения баланс в околната среда, така че тези потребности да могат да бъдат задоволявани както в текущия момент така и за в бъдеще.

Маркови връхни дрехи, сака, рокли, поли, блузи, ризи, пуловери, панталони, бельо за теб и детето ти с отстъпки до -80% от магазинната цена.


Сроковете са кратки - количествата ограничени!
Цените са повече от мечтани!

Доставката е там където е най-удобно за теб, плащането се извършва според твоите нужди и желания, а M&P Outlet е на разположение за всички твои въпроси!