Example title

За бърза поръчка | +359 886 77 18 77

ЧЗВ

 • КАК ДА ПОРЪЧАМ?

  Поръчка можете да направите с 3 лесни стъпки.

  1. След като сте се регистрирали или влезли в профила си чрез Facebook, Google, добавете избраните от Вас продукти в кошницата и натиснете бутона "Поръчaйте".

  2. На стъпка 1 ("Адрес") изберете вид доставка, попълнете адрес и данни за фактура (ако влизате за първи път) и натиснете бутона "Напред".

  3. На стъпка 2 ("Плащане"). Прегледайте информацията за поръчката в стъпка 3 ("Преглед") и натиснете бутона "Поръчайте". Ако сте избрали да платите с карта или еPay, ще бъдете препратени към системата на Борика, където да завършите плащането. Ако сте избрали наложен платеж, с натискането на “Поръчайте”, процесът е завършен.

  Ще получите имейл за потвърждение на поръчката, съдържащ нейния номер. Може да видите поръчката си и в Профил > Поръчки.

 • КОЙ Е МОЯТ РАЗМЕР?

  M&P Outlet Ви предлага разнообразие от над 300 продукта. Изборът на точния размер измежду толкова много продукти понякога може да е предизвикателство. Затова Ви улесняваме с допълнителна информация относно мерките на продуктите ни.

 • КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ ВАУЧЕР ЗА ОТСТЪПКА?

  Всеки ваучер може да бъде въведен в полето „Въведете ваучер код“ на всяка стъпка от кошницата:

  - Напишете или копирайте кода на ваучера и кликнете на бутона „Приложете“.

  - Ако сте въвели правилно кода на ваучера, отстъпката ще бъде отразена като намалена сума за плащане.

  Ако видите грешка, проверете дали правилно сте изписали/копирали ваучер кода. Преди и след кода не трябва да има разстояния.

  Ваучери не могат да бъдат въвеждани след като поръчката е била потвърдена.

 • ПОРЪЧКАТА МИ Е ВЪРНАТА КЪМ M&P Outlet СЛЕД НЕУСПЕШНА ДОСТАВКА. МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ СЪЩИТЕ ПРОДУКТИ ОТНОВО?

  За съжаление няма как да потвърдим кога точно продуктите ще бъдат качени за продажба на сайта отново, затова е необходимо да следите за тяхното публикуване. Ако продуктите са били добавени в Любими, те отново ще се появят там след публикуването им.

 • ИЗПОЛЗВАХ ВАУЧЕР ЗА ОТСТЪПКА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ. КАКВА СУМА ЩЕ ПОЛУЧА ОБРАТНО, АКО ВЪРНА ПРОДУКТ?

  При използване на ваучер за отстъпка за точна сума, сумата на отстъпката се разпределя между всички продукти в поръчката пропорционално на тяхната цена. При връщане на продукт от тази поръчка ще получите реално заплатената сума, която можете да видите в своя Профил > Поръчки и във фактурата за съответната поръчка.

 • ПОЛУЧИХ ГРЕШЕН/ДЕФЕКТЕН ПРОДУКТ. КАКВО ДА НАПРАВЯ?

  Съжаляваме за допуснатата грешка. Ще приемем продукта обратно , а куриерските разноски по връщането ще са за наша сметка.

  Необходимо е да изпратите кратко описание на дефекта/грешката на info@mpoutlet.eu. По възможност, включете и снимки.

 • КАК ЩЕ ПОЛУЧА ЗАПЛАТЕНИТЕ ПАРИ ОБРАТНО?

  При създаването на заявка за връщане, възстановяването на заплатената от Вас сума: 

  - Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни.

 • МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ПОЛУЧЕН ПРОДУКТ?

  Да, можете да върнете закупен продукт в рамките на 15 календарни дни от получаването му. Връщането е за сметка на клиента, а цената на куриерската услуга за връщане зависи от теглото на продукта, подлежащ на връщане, както следва:

  - при тегло на върнатия/те продукт/продукти до 5 кг. включително – 4,50 лв.

  Поради съображения, свързани с хигиената и защита на здравето, продукти от категория "Бельо и Бодита" не могат да бъдат връщани.

 • МОГА ЛИ ДА СМЕНЯ МЕТОДА НА ПЛАЩАНЕ ЗА ПОРЪЧКАТА СИ СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕТО ?

  След като поръчка на mpoutlet.eu е успешно потвърдена, методът на плащане не може да бъде променен.

 • МОГА ЛИ ДА ПРОМЕНЯ ИЛИ ОТМЕНЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

  Преди да кликнете върху бутона "Поръчайте" на трета стъпка в кошницата, имате възможност да се върнете назад в стъпките и да направите промени (да премахнете продукти, да промените адреса за доставка, да отложите обработката на поръчката и др.).

  С натискане на бутона "Поръчайте", Вие потвърждавате направената поръчка и не можете да правите промени по нея.

  Ако желаете да отмените поръчка, е необходимо да се свържете с нас на тел. 0895 816536 или имейл info@mpoutlet.bg. Ако статусът е изпратена, отмяна на поръчката е невъзможна. В този случай, след получаването ? можете да я върнете, като поемете разхода за куриерската услуга.

 • ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД ПРИ ДОСТАВКА?

  Да, предлагаме тази възможност. Не забравяйте, че ако закупен продукт не Ви става или допада, можете да го върнете в рамките на 15 дни от датата на получаването, но разходите по връщането ще бъдат за ваша сметка.

 • КАКВИ МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ ПРЕДЛАГАТЕ?

  Можете да заплатите поръчката си по няколко начина:

  1) при получаването им - на куриера, с наложен платеж;

  2) с кредитни или дебитни карти Visa и MasterCard ,Verified by Visa и Mastercard SecureCode.

  3) чрез Ваш профил / сметка в ePay.bg.

  4) чрез Easy Pay.  При покупка, получавате уникален код. С този код, се извършва и разплащането на някоя от касите на Easy Pay. Закупената стока се изпраща след извършване на заплащането.